O femeie a fost găsită moartă de soțul său, la o zi după ce și-a înmormântat mama!

de | 02.10.2023 17:23 | Știri, Eveniment

O dublă tragedie a lovit o familie din Botoșani, în cursul acestui sfârșit de săptămână.

Un bărbat și-a găsi soția moartă în baia unui restaurant, a o zi după ce s-au întors de la

Femeia în vârstă de 44 de ani, a venit din Oradea pentru a-şi conduce mama pe ultimul drum, însă după înmormântare a avut loc o a doua tragedie.

Soțul și soția au decis să oprească la un restaurant să mănânce.

La un moment dat, aceasta s-a dus până la baie să se spele pe mâini, iar când soțul a sesizat că aceasta nu se mai întoarce, s-a dus să verifice dacă totul este în regulă.

Când a deschis ușa, bărbatul a găsit-o pe soția lui era întinsă pe jos, în stare de inconștiență. Acesta a sunat la 112 și a solicitat un echipaj medical, însă din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru femeia de 44 de ani, fiind declarat decesul, potrivit Antena 3 CNN.

Se pare că bărbatul nu știa că femeia ar fi avut probleme cardiace, însă crede că decesul a fost cauzat de perioada grea prin care aceasta a trecut.

Examenul de la autopsie urmează să stabilească cu exactitate cauza morții, în timp ce polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

 

Aktual24

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Au dispărut 25 de fiole de Fentanyl din farmacia Spitalului Judeţean!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole