Argeș: Tânără de 29 de ani – prinsă când se prostitua pe stradă!

de | 02.10.2023 16:32 | Știri, Eveniment

Polițiștii de ordine publică din cadrul Secțiilor 1- 4 Poliție Pitești au desfășurat, în cursul zilei de 01 octombrie, acțiuni de menținere a ordinii și liniștii publice, prevenire a faptelor contra patrimoniului prin verificarea organizării pazei, precum și creștere a gradului de disciplină rutieră.

Astfel, au fost legitimate 222 de persoane și verificate 85 de autovehicule în cadrul acțiunilor.

Polițiștii piteșteni au aplica 89 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.130 de lei.

Totodată, aceștia au acționat și pentru sancționarea actelor de cerșetorie, precum și a persoanelor care practică prostituția stradală.

În cadrul primei fapte, au fost depistat trei femei, de 26 de ani, din Ștefănești, 62 de ani, din Mălureni și 27 de ani, din Crângurile, județul Dâmbovița. Cele trei cerșeau în condițiile în care erau apte de muncă, precum și o femeie.

Mai mult de atât, o altă tânără a fost depistată în timp ce practica prostituția stradală.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 29 de ani, din Crângurile, județul Dâmbovița, care a fost sancționată conform Legii 61/1991.

De asemenea, polițiștii au informat și vârstnicii cu privire la infracţiuni de furt din locuinţă şi înşelăciune comise de persoane care pretind că lucrează la diferite companii, precum şi a infracţiunilor de înşelăciune comise prin intermediul reţelelor de telefonie mobilă.

 

Foto Adevărul.ro

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Au dispărut 25 de fiole de Fentanyl din farmacia Spitalului Judeţean!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: