Cu ședințele de cavitație îți subțiezi talia fără efort!

de | 23.09.2022 20:45 | Știri, Județean, Lifestyle, Ștefănești

La Marcea Sport, ai o mulțime de opțiuni pentru a îți genera o stare de bine și pentru a avea grijă de corpul tău. Una dintre terapiile disponibile în cadrul centrului SPA este cavitația, o procedură care te poate scăpa ușor de grăsimea în exces și de inestetica celulită.

Cavitația sau liposucția virtuală, cum mai este numită, este definită ca o alternativă nechirurgicală, noninvazivă, a liposucției tradiționale. Aceasta are o serie de avantaje: lipsa durerii, tratament noninvaziv, rezultate vizibile după prima ședință. În plus, celule de grăsime asupra cărora acționează sunt  îndepărtate permanent și are eficiență maximă în cazul acumulărilor de grăsime superficială, iar pielea este tonifiată.

O ședință de cavitație prin ultrasunete durează  între 30 și 90 de minute, iar pentru rezultate vizibile și de durată este nevoie de aproximativ de 8-12 ședințe, la interval de o zi.

sauna - Cu ședințele de cavitație îți subțiezi talia fără efort!

Cei care vor doar relaxare sau să facă doar mișcare au și alte alternative: masaj, saună umedă, saună uscată, jacuzzi, bazin înot, bazin apă rece. De asemenea, pot juca fotbal, minifotbal, tenis de câmp, tenis de picior, baschet, teqball. După atâtea proceduri și mișcare pot lua o mică pauză la o cafea, o răcoritoare sau, de ce nu, la un pahar de vin, pe terasa de la Marcea Sport.

fotbal - Cu ședințele de cavitație îți subțiezi talia fără efort!

Telefon: 𝟬𝟳𝟮𝟯𝟱𝟮𝟮𝟵𝟵𝟯, 0770487661

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Marcea | Ștefănești