anchetaonline.ro

Culmea nesimțirii! Un fost polițist a fost arestat după ce a alimentat fără să plătească!

de | 25.11.2022 21:34 | Știri, Eveniment, Național

Un fost poliţist cu mai multe abateri la activ nu s-a abținut nici de această dată și a mers la o benzinărie pentru a-și alimenta maşina, plecând fără să plătească. Evenimentul a avut loc în Vaslui, iar bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile, conform antena3.ro.

De asemenea, aceasta nu a fost prima sa abatere. Se pare că în trecut a jefuit farmacii şi săli de jocuri de noroc. El are la activ cinci furturi şi patru tentative de furt. Ba mai mult, acesta a încercat și să spargă o bancă.

Fostul polițist, care a activat în sistem pentru o perioadă mai mare de patru ani, a mers alături de alți patru tineri la o benzinărie şi a fugit înainte să plătească. A fost creat un prejudiciu de peste 200 de lei. El a intrat în Poliţie la vârsta de 24 de ani, în 2016, şi şi-a dat demisia în 2020.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile.

Foto descriptiv. Sursa Foto aiudinfo.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O minoră de 15 ani s-a ales cu dosar penal! A bătut o altă elevă în curtea liceului!

 

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: