anchetaonline.ro

O minoră de 15 ani s-a ales cu dosar penal! A bătut o altă elevă în curtea liceului!

de | 25.11.2022 20:30 | Știri, Eveniment, Național

O tânără de 15 ani s-a ales cu dosar penal după un incident care a avut loc în curtea liceului. Eleva a bătut-o pe o elevă, potrivit antena3.ro.

Evenimentul a avut loc în Brăila.

Victima susţine că nu o cunoaște pe cea care a agresat-o.

Conform sursei citate, organele oficiale de poliție s-au autosesizat după ce, pe rețele de socializare, au apărut imagini cu cele două.

Agresoarea s-a ales cu un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

“Astăzi, 25 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila – Biroul Proximitate s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că ieri, 24 noiembrie a.c., în jurul orelor 14:00, o tânără în vârstă de 15 ani, din Brăila, elevă a unui liceu de pe raza municipiului Brăila, aflându-se în zona adiacentă a unei alte instituţii de învăţământ de pe raza municipiului, ar fi lovit o elevă a acestei unităţi şcolare, în vârstă de 15 ani, din Brăila.

A fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe”, scrie într-un comunicat de presă remis de IPJ Brăila, potrivit sursei citate.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O tânără de 16 ani a fost violată, după ce i-au fost administrate medicamente!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: