Culmea tupeului! A vândut o mașină împrumutată

de | 12.01.2023 19:30 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Un bărbat, în vârstă de 31 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, în cursul zilei de miercuri, fiind cercetat pentru infracțiunea de abuz de încredere.

Potrivit cercetărilor desfășurate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, în luna iulie 2022, bărbatul ar fi împrumutat o mașină de la o altă persoană, pentru a merge din municipiului Timișoara în Pitești, iar ulterior ar fi trebuit să o returneze.

Lucrurile, însă, nu s-au desfășurat așa cum a fost planificat, iar omul a furat autoturismul. Ulterior, în luna august 2022 l-a vândut pentru 9.500 de euro.

Miercuri, bărbatul de 31 de ani a fost reținut, urmând ca astăzi să fie dispusă o măsură preventivă în ceea ce îl privește.

Foto descriptiv Arhivă

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

PITEȘTI: A agresat o femeie și a furat 17 câini de rasă în valoare de 16.000 de euro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole