Cuplu prins la furat! Bărbatul a lovit un angajat al unui magazin

de | 02.02.2023 20:02 | Știri

Doi tineri, un bărbat și o femeie, din județul Cluj, au fost prinși la furat într-un magazin din Deva. Bărbatul a lovit un angajat al magazinului când încerca să fugă. A fost arestat 30 de zile, iar complicea lui a fost pusă sub control judiciar, potrivit romania24.ro.

Evenimentul a avut loc la data de 31 ianuarie, când reprezentanții unei unități comerciale din municipiul Deva au sesizat telefonic Poliția cu privire la faptul că un bărbat și o femeie au furat de pe rafturi articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Aceștia au înlăturat etichetele de conformitate dotate cu sistem antifurt și au ascuns bunurile într-o plasă și în buzunarele hainelor pe care le purtau, conform sursei citate.

Cu ocazia investigațiilor polițiștii au stabilit că cele două persoane prinse în flagrant sunt un bărbat de 33 de ani și o femeie de 25 de ani, ambii din județul Cluj. Cei doi au furat dintr-un alt magazin și în data de 26 ianuarie.

 

Sursa Foto romania24.ro

Citiți de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident rutier cu autocar în Argeș! Două victime implicate!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole