Acţiune de curăţare a reţelei de canalizare în oraşul Topoloveni

de | 01.03.2023 16:35 | Știri, Administrație, Județean, Topoloveni

 

Conducerea societăţii Apă Canal 2000 SA Piteşti a anunțat faptul că astăzi, 1 martie 2023, o echipă operaţională a societăţii Apă Canal 2000 SA a intervenit în oraşul Topoloveni pentru curăţarea reţelei de canalizare.

 

deșeuri Topoloveni

 

Pe strada Calea Bucureşti, traseu reţea aferent blocurilor P7 – P8 – ANL 1, dintr-un cămin de canalizare au fost extrase materiale textile, resturi alimentare, produse de igienă intimă, deşeuri menajere şi alte materiale care împiedică scurgerea apelor şi funcţionarea corespunzătoare a reţelei.

 

deșeuri Topoloveni

 

Facem apel la toţi cetăţenii să nu mai arunce în toaletă sau în chiuvetă deșeuri destinate containerului de gunoi. Înfundarea conductelor de canalizare face ca apele uzate să refuleze şi să inunde imobilele, cauzând disconfort olfactiv dar şi însemnate pagube materiale, iar sănătatea ne poate fi pusă în pericol!, au transmis reprezentanții societății Apă Canal 2000 SA Pitești.

 

deșeuri Topoloveni

 

Pentru a transmite eventualele disfuncţionalităţi ale sistemului de apă sau de canalizare, cetăţenii sunt rugați să sune la Dispecerat, tel. 0248 223 237 (program Non Stop).

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole