TikTok – limită de timp de o oră pe zi pentru utilizatorii sub 18 ani!

de | 01.03.2023 16:40 | Știri, Lifestyle, Național

Veste proastă pentru utilizatorii TikTok care au mai puțin de 18 ani! Aplicația a anunțat că aceștia nu vor mai putea petrece mai mult de o oră pe aplicație.

Anunțul a venit astăzi, precizând că fiecare utilizator sub 18 ani va avea în curând conturile implicite la o limită zilnică de o oră.

Decizia a avut loc după ce mai multe platforme de social media s-au confruntat cu privire la impactul lor asupra tinerilor utilizatori.

Totuși, setarea nu va fi obligatorie. Ea poate fi dezactivată de către utilizatori, însă schimbarea caracteristicilor ar putea întări bunăstarea digitală a utilizatorilor mai tineri, potrivit CNN.

Setarea va fi lansată în săptămânile următoare.

Astfel, dacă un utilizator ca ajunge la limita de 60 de minute, acestuia i se va solicita să introducă un cod de acces, conform Antena 3 CNN.

 

Foto descriptiv.

Foto: searchenginejournal

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

FBI susține ipoteza conform căreia Covid-19 a apărut în urma unui accident la un laborator din China

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: