anchetaonline.ro

Un curier de 21 de ani a fugit cu banii încasați pe comenzile de Black Friday

de | 21.11.2023 14:27 | Național, Eveniment

Un curier de 21 de ani este dat în urmărire de oamenii legii, după ce a fugit cu aproape 30.000 de euro (150.000 de lei), bani strânși din coletele livrate de Black Friday.

Tânărul este din satul Viile Apei și era angajat pe post de curier la o firmă din Baia Mare.

Potrivit vasiledale.ro, totul s-a întâmplat luni, 20 noiembrie. Lucian Bogdan Berinde, tânărul de 21 de ani, a venit la muncă, a distribuit colete în zona municipiului Sighetu Marmaţiei, iar seara s-a întors în Baia Mare, unde a lăsat maşina în parcarea firmei, iar apoi a dispărut cu banii.

Văzând că tânărul nu se întoarce la firmă pentru a lăsa încasările, administratorul societății comerciale de curierat a sesizat polițiștii.

Ieri, 20 noiembrie, la sediul Poliţiei Municipiului Baia Mare s-a prezentat un bărbat în vârstă de 36 de ani din municipiu, administrator al unei societăţi comerciale, pentru a sesiza faptul că un tânăr în vârstă de 21 de ani din Viile Apei, ar fi colectat de la mai mulţi colaboratori ai firmei, care desfăşoară activităţi de curierat, sumele încasate de aceştia, de aproximativ 150.000 de lei, şi nu a predat suma respectivă conform înţelegerii verbale existente între acesta şi reclamant”, a transmis, marţi, IPJ Maramureş.

În urma sesizării, oamenii legii s-au deplasat la domiciliului băiatului din Viile Apei, însă nu l-au găsit la locație. Mai mult decât atât, nici mama acestuia nu a fost găsită acasă.

Există suspiciunea că atât tânărul, cât şi mama lui ar fi părăsit teritoriul României.

Potrivit sursei citate, tânărul a fost dat în consemn la frontieră, iar poliţiştii fac cercetări pentru a afla locul în care s-ar putea afla.

Vecinii tânărului spun că acesta este un împătimit al jocurilor de noroc. Din acest motiv, este posibil ca el să fi luat banii încasați pe comenzile de Black Friday.

Foto descriptiv: adevarul.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești: Trupul neînsuflețit al lui Condoruș Savaste va fi depus la Capela Sfântul Gheorghe

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Baia Mare