PNL Curtea de Argeș privește doar spre viitor!

de | 17.08.2023 14:39 | Știri, Curtea de Argeș, Județean, Pitești, Politic

Liberalii din Curtea de Argeș anunță că în cadrul ședinței de BPJ Denisa Negru a fost validată în funcția de vicepreședinte al PNL Argeș. Totodată, conform Statului Partidului Național Liberal, BPL al PNL Curtea de Argeș a decis radierea consilierului local, Marius Moisescu pentru neplata cotizației și această decizie fiind validată, ieri, de forul de conducere al PNL Argeș, potrivit comunicatului primit.

”O organizație politică sănătoasă și solidă este formată din oameni puternici, serioși, muncitori, al căror principal scop este dezvoltarea comunității din care fac parte. Oamenii sunt bunul cel mai de preț al organizațiilor politice pentru că ei dau măsura și valoarea. Ne bucură faptul că în PNL Curtea de Argeș au venit în ultimii doi ani oameni buni, bine pregătiți, hotărâți să pună calitățile lor umane și profesionale în slujba orașului”, transmit cei de la PNL Curtea de Argeș potrivit sursei citate. Unul dintre ei este Denisa Negru, antreprenor din zona farma, care activează deja cu succes în cadrul organizației municipale. Denisa este un om cu inițiativă, un foarte bun organizator și dedicată sufletește fiecărui proiect la care a lucrat până acum.

“Ne bucurăm că avem un astfel de om alături de noi! Tocmai de aceea, PNL Curtea de Argeș a decis să o propună pe Denisa Negru, pentru funcția de vicepreședinte pe probleme de sănătate în cadrul Biroului Politic Județean al PNL Argeș, poziție vacantă în acest moment. Suntem convinși că prin propunerea noastră vom aduce plus valoare organizației județene. De altfel, prin oamenii pe care îi avem aici, acum putem aborda cu încredere proiecte viitoare pentru oraș”, a declarat președintele PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu, potrivit sursei citate.

Aseară, în cadrul ședinței de BPJ Denisa Negru a fost validată în funcția de vicepreședinte al PNL Argeș. Totodată, conform Statului Partidului Național Liberal, BPL al PNL Curtea de Argeș a decis radierea consilierului local, Marius Moisescu pentru neplata cotizației și această decizie fiind validată, ieri, de forul de conducere al PNL Argeș. ”Orașul Basarabilor merită mai mult, având un potențial extraordinar de dezvoltare acesta fiind unul dintre motivele pentru care PNL Curtea de Argeș privește cu încredere către viitor!”, concluzionează cei de la PNL Curtea de Argeș

Foto descriptiv. Sursă foto:

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alina Gorghiu: ”Preşedintele PSD Marcel Ciolacu va putea să reanalizeze, alături de PSD, soluţia de comasarea a alegerilor”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Curtea de Argeș