PNL Curtea de Argeș a strâns 3.500 semnături pentru susținerea stimulentului acordat familiilor cu nou-născuți!

de | 24.10.2023 16:49 | Curtea de Argeș, Politic

Liberalii din Curtea de Argeș au reușit să strângă 3.500 de semnături pentru susținerea proiectului privind acordarea stimulentului pentru familiile cu nou-născuți și vor să îl depună, din nou, pentru a fi bugetat în anul 2024.

Multe alte administrații locale au acordat deja acest ajutor, atât din țară cât și din județul Argeș (44 de localități), dar aparatul primăriei Curtea de Argeș a respins, la finele anului trecut proiectul depus de consilierii locali PNL, motivând că nu are bază legală. Până acum 3.500 de voci din Curtea de Argeș susțin acest proiect, au anunțat liberalii din Curtea de Argeș în comunicatul transmis.

”Acest ajutor financiar reprezintă un spijin real”

“Ne ținem de cuvânt și mergem mai departe cu proiectul nostru pentru familiile cu copii. Atât noi cât și cei 3.500 de cetățeni ai orașului care au sprijinit acest demers, credem că acest ajutor financiar reprezintă un spijin real pentru familiile aflate în situația de a suporta cheltuielile aferente venirii pe lume a unui copil, mai ales în aceste vremuri dificile. De aceea este foarte important ca proiectul să fie adoptat și pus în aplicare”, a declarat Cosmin Petrescu, președintele PNL Curtea de Argeș.

Tocmai de aceea, PNL Curtea de Argeș a decis să depună din nou, anul viitor proiectul privind acordarea stimulentului pentru nou născuți.

“Așa cum am procedat în cazul bugetării participative, am considerat importantă dorința cetățenilor. Acum avem 3.500 de oameni care își doresc acest stimulent de 1.500 de lei. Vom redepune acest proiect pentru a fi bugetat în 2024. Vreau să le mulțumesc tuturor celor implicați în campanie de strângere de semnături!”, a mai spus liderul PNL Curtea de Argeș.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Senatorul Dănuț Bica: „Depozitele de gaze sunt pline!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Curtea de Argeș