”Curtea de Conturi în dialog cu entitățile”. Cristian Gentea a fost la conferința regională

de | 13.09.2023 17:21 | Pitești, Administrație

Cristian Gentea, primarul Piteștiului, a participat astăzi la Conferința regională ”Curtea de Conturi în dialog cu entitățile”. Primarul susține că în cadrul evenimentului au fost identificate punctele de interes pentru o colaborare mai bună în beneficiul cetățeanului.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

”Am participat astăzi, 13 septembrie 2023, la invitația domnului Mihai Busuioc, Președintele Curții de Conturi a României, la Conferința regională ”Curtea de Conturi în dialog cu entitățile”, un eveniment în care, parteneri de dialog, am identificat punctele de interes pentru o colaborare mai bună în beneficiul cetățeanului.

Curtea de Conturi, care este o instituție relevantă în procesul activității de auditare publică, a demarat procesul de modernizare instituțională, de la digitalizare la metodologii de audit conforme standardelor internaționale și comunicare eficientă cu entitățile auditate.

Conferința la care am participat este parte din proiectul CCR – SAI pentru cetățean, proiect elaborat cu sprijinul Băncii Mondiale și a experților din instituția supremă de audit a Statelor Unite ale Americii.

Mulțumesc pentru invitație domnului Mihai Busuioc, Președintele Curții de Conturi a României, și pentru excelenta colaborare, domnului Gheorghe Vlăsceanu, Directorul Camerei de Conturi Argeș!”, a scris Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Discuții cu sindicatele din administrație pe legea salarizării

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole