Curtea de Argeș. Anunț important pentru cetățenii care locuiesc la case!

de | 01.02.2024 11:30 | Curtea de Argeș, Administrație

Primăria municipiului Curtea de Argeș  a transmis un anunț important care îi vizează pe toți cetățenii care locuiesc la case și vor unitate individuală de compost.

Curtea de Argeș
Aceștia trebuie să solicite acest lucru operatorului SC Financiar Urban, care, la rândul său, va face solicitarea către ADI Servsal, structura care monitorizeaza proiectul Managementul Integrat al Deșeurilor Solide din județul Argeș.
Vă reamintim, totodată, că aveți obligația de a colecta selectiv deșeurile reciclabile: hârtie-carton, PET-uri și plastic, sticlă și metal”, mai precizează reprezentanții Primăriei.
deșeuri reciclabile
Totodată aceștia informează că Operatorul SC Financiar Urban va colecta deșeurile reciclabile de la case gratuit, săptămânal, în ziua de vineri, iar deșeurile menajere de la case săptămânal, conform contractului.
Foto: Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Curtea de Argeş

Ultimele articole