Cutremur în această dimineață

de | 04.03.2024 09:13 | Eveniment, Național

Un cutremur slab, cu magnitudinea de 2.6, a avut loc în această dimineață în România.

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), seismul a avut loc la ora 3:47, în zona seismică Vrancea, județul Buzău.

Epicentrul seismului s-a situat la o adâncime de 101.6km, fiind înregistrat în apropierea mai multor orașe din regiune: la 50km nord-vest de Buzău, 63km sud-est de Sfântu-Gheorghe, 64km est de Brașov, 65km vest de Focșani, 66km nord-est de Ploiești, 96km nord-est de Târgoviște.

Cutremur de peste 4 grade în februarie

Reamintim că pe 29 februarie a avut loc cel mai puternic cutremur înregistrat luna trecută în țara noastră. Seismul cu magnitudinea de 4.2 s-a produs în jurul orei 11:25, în Zona Seismică Vrancea, Buzău.

Mișcarea tectonică de intensitate medie a avut loc la adâncimea de 140.0 km, în apropierea următoarelor orașe: la 57km sud-est de Sfântu-Gheorghe, 59 km vest de Focșani, 60km nord-vest de Buzău, 64km est de Brașov, 80km nord-est de Ploiești.

Foto descriptiv Evenimentul Zilei

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O adolescentă de 16 ani și-a pierdut viața într-un accident cumplit

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Buzău | Focșani | Ploiești | Târgoviște | Vrancea

Ultimele articole