Cutremur puternic în Turcia! Oameni i au ieșit pe străzi!

de | 10.08.2023 22:20 | Știri, După locație, Eveniment

Un seism puternic a avut loc, în această seară de joi, în estul Turciei, la o adâncime mică, conform institutului de geofizică USGS.

Potrivit Centrului Seismologic European pentru Mediterana (EMSC), cutremurul a avut o magnitudine de 5,2, iar adâncimea la care s-a produs a fost de 11 kilometri.

Cutremurul a avut loc la ora locală 20:48 (şi a României), la 10 kilometri sud-sud-vest de Malatya şi la 131 km nord-nord-vest de Şanlîurfa, potrivit EMSC.

Totodată, în urma evenimentului, o clădire nelocuită s-a dărâmat, iar un copil care trecea prin acea zonă a fost rănit şi transportat la spital.

Reamintim în data de 6 februarie, Turcia a fost lovită fe un cutremur de suprafaţă cu magnitudinea de 7,8, soldându-se cu moartea a peste 50.000 de oameni.

 

 

Foto descriptiv Evenimentul Zilei

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Accident cu două mașini în comuna Valea Iașului!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Turcia

Ultimele articole