Doi argeșeni de 22 și 24 de ani – prinși la furt de lemne! Amenzi de 2.000 de lei!

de | 10.08.2023 23:15 | Știri, Eveniment, Județean

Doi tineri argeșeni au fost depistați, în ultimele 24 de ore, la furt de lemne.

Astfel, în primă fază, un bărbat de 24 de ani, din Valea Mare Pravăț, a fost surprins de polițiștii Secției de Poliție Rurală Rucăr în timp ce transporta lemne cu un atelaj hipo, pe raza comunei Stoenești, în mod ilegal.

Argeșeanul nu avea documente care să ateste proveniența legală sau documente de însoțire.

Cu ajutorul unui specialist silvic, s-a stabilit că în mijlocul de transport se găsea cantitatea de 1,2 mc de lemne, de esență fag.

Acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravențiile silvice, fiind dispusă și măsurile complementare de confiscare a materialului lemnos și a mijloacelor folosite.

 

Totodată, în cel de-al doilea caz, polițiștii Secției de Poliție Rurală Schitu Golești au depistat un alt tânăr, de 22 de ani, din Schitu Golești.

Și acesta transporta lemne ilegal.

Argeșeanul se afla pe raza localității Godeni și nu avea documente care să ateste proveniența legală sau documente de însoțire.

De asemenea, cu ajutorul unui specialist silvic, s-a stabilit că în mijlocul de transport se găsea cantitatea de 1 mc lemn de foc, de esență fag.

Și acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravențiile silvice, fiind dispusă și măsura complementară de confiscare a materialului lemnos.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cutremur puternic în Turcia! Oameni i au ieșit pe străzi!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole