anchetaonline.ro

Cutremurător! Directorul unei școli a intrat cu mașina într-un TIR: „Când vei citi acest mesaj, nu voi mai fi”

de | 18.03.2023 13:33 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Cutremurător! Directorul unei școli a intrat cu mașina într-un TIR: „Când vei citi acest mesaj, nu voi mai fi”

Directorul unei școli a ales să își pună capăt zilelor într-un mod cumplit, pentru că nu a putut să fie împăcat în urma divorțului de fosta soție și a alegerilor făcute în ultimii ani.

Cristian Stănilă, în vârstă de 37 de ani, director al Școlii Gimnaziale „Iorgu Iordan” din Tecuci, a intrat cu mașina într-un TIR, după ce a pătruns pe contrasens. Înainte de a face acest gest, bărbatul i-a trimis un mesaj fostei soții, reieșind că și-a premeditat moartea.

Potrivit polițiștilor, Cristian a fost strivit de două autocamioane DN2 – E85, după ce ar fi pătruns pe contrasens. Martorii spun că ar fi depășit neregulamentar, ajungând pe contrasens și intrând frontal în coliziune cu un autotren înmatriculat în Turcia. Pentru a evita coliziunea, șoferul celuilalt TIR a tras dreapta de volan și s-a răsturnat.

Vineri, la ora 18:00, SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier pe E 85, intersecţia Ciorani cu Pufeşti, cu un autoturism şi două tiruri implicate. La solicitare s-a deplasat două echipaje SAJ de urgenţă tip B2, un echipaj SMURD de prim ajutor şi un echipaj de descarcerare. La accident se identifică trei victime, doi cetăţeni turci, şoferii tirurilor implicate, conştienţi, care nu au necesitat îngrijiri medicale. Şoferul autoturismului implicat, în vârstă de 37 ani, a fost găsit încarcerat, fără semne vitale, cu leziuni incompatibile cu viaţa”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş, conform ProTV.

A încercat să se sinucidă și în urmă cu un an

În urmă cu un an, Cristian Stănilă ar fi încercat să se sinucidă pentru prima dată. Atunci, bărbatul a scris un mesaj de rămas bun, pe o rețea de socializare, pentru băiețelul său, Ștefi, cerându-și iertare pentru că nu a fost un tată bun.

Toți cunoscuții au intrat în panică și au început să îl caute. În cele din urmă, a revenit și a spus că nu el ar fi postat mesajul de adio, ci că altcineva ar fi postat în numele său, după ce i-a spart contul.

Vineri, însă, Cristian Stănilă a ales să își încheie socotelile cu viața, dar înainte a lăsat un mesaj fostei soții și mamei băiatului său. Se pare că bărbatul suferea în urma unor alegeri nepotrivite pe care le-a făcut în trecut, alegeri care l-au costat căsnicia și l-au îndepărtat de fiul său.

Când vei citi acest mesaj…nu voi mai fi…vei afla că am făcut accident cu un TIR…Asta trebuie să ştie Ştefi de acum încolo…tati e un înger care îi va veghea de sus….Nu am putut trăi cu ideea că l-am abandonat la 3 ani şi ceva….nu m-am împăcat niciodată cu asta….ultimii 2 ani au fost groaznici ….fără prieteni, fără un loc unde să îl numesc acasă…fără o familie …da…Acea femeie m-a omorât cu adevărat …ţi-am lăsat toţi banii transferaţi în cont 300 milioane am transferat pentru Ştefi…să nu ştie nimeni….atât mai am…să te desurci o perioadă cu Ştefi…nu am fost un tată bun pentru Ştefi în ultimii 2 ani…merita un om care să îi fie alături zi de zi…am pierdut multe momente când puteam fi lângă el…am fost de atâtea ori apăsat şi nervos când era cu mine…el voia doar să se joace şi eu nu eram în stare să îi ofer asta…ai grijă de puiul nostru…am încredere în Cosmin că va fi lângă voi…te iubesc Ştefi. Să faci rost de certificatul de deces şi să îi faci lui Ştefi pensie de urmaş”, este mesajul pe care bărbatul l-a trimis fostei soții.

Din nefericire, Cristian a fost scos fără viață dintre fiarele mașinii. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a se stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Doliu în Argeș! A murit un cunoscut profesor și coregraf

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: