Cum se reinventează Dacia Spring în 2024!

de | 02.02.2024 10:01 | Din ediția tipărită, Lifestyle

Dacia se pregătește să lanseze o nouă ediție a modelului electric Spring.

Noul model va fi unul compact, care promite o nouă viziune estetică și tehnologică. Descriindu-se ca un SUV de dimensiuni reduse, noul Spring va fi complet redesenat atât la interior, cât și la exterior, dar vine și cu update-uri la nivel tehnologic. Modelul, bazat pe o platformă mixtă, ar putea trece pe o platformă exclusiv destinată vehiculelor electrice, posibil o variantă simplificată a tehnologiei Renault 5 EV. Noua Dacia Spring, împreună cu reprezentanții Renault, va fi prezentată la Salonul Auto de la Geneva, la sfârșitul lunii februarie.

Dacia a vândut, în 2023, 61.803 unități din actualul model Spring, înregistrând o creștere de 26.4% față de 2022. Conform producătorului, acesta este al treilea model electric cel mai bine vândut pe piața europeană privată.

 

Foto: dacia.ro

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Peste 46.000 de autoturisme DACIA vândute în România în 2023

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dacia

Ultimele articole