Dani Mocanu, supărat că n-a ajuns să cânte la petrecerea lui Elon Musk din cauza arestului la domiciliu

de | 30.10.2022 21:02 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național, Pitești, Ștefănești

Cântărețul Dani Mocanu susține că a fost invitat de Elon Musk că cânte la petrecerea de la Castelul Bran din această seară, organizată de Halloween, dar că nu a putut să onoreze invitația din cauza arestului la domiciliu.

Mărturisirea manelistului a fost făcută pe TikTok, adăugând că își cere scuze în fața magnatului și i-a trannsmis să îl întrebe pe Van Damme de el.

Am fost invitat de Elon Musk, la Bran, să cânt. Nu am putut să ajung că sunt arestat la domiciliu, cumetre, îmi cer iertare. Știi că sunt băiat serios, întreabă-l pe Van Damme de mine, sunt băiat serios. Te pup! Ne vedem data viitoare”, a transmis manelistul Dani Mocanu.

Amintim că cel mai bogat om de pe planetă, Elon Musk a ales să închirieze castelul Bran pentru a organiza petrecerea de Halloween, care ar putea fi considerată evenimentul anului în România. Nume celebre au fost invitate la petrecere, precum, actrița Angelina Jolie, magnatul Peter Thiel și partenerul său, Matt Danzeisen, Serghey Brin (fondator Google), Luke Nosek (co-fondator PayPal), Steve Jurvetson (fondatorul Hotmail și actual membru al Consiliului de Administrație al Space X), Larry Page (co-fondator Google).

Pentru a organiza o petrecere de neuitat, Elon Musk ar fi angajat un regizor pentru a organiza Dracula’s Experience, așa cum a fost numit party-ul.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Castelul Bran a fost închiriat de Elon Musk pentru o peterecere de Halloween

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole