Dănuț Bica: „ Astăzi se împlinesc 3 ani de când Conacul Florica din Argeș a devenit Muzeul Național ,,Brătianu”

de | 15.01.2023 15:50 | Știri, Județean, Politic

 

Astăzi, 15 ianuarie este Ziua Culturii Naționale dar este și ziua când se împlinesc 33 de ani de la reînființarea Partidului Național Liberal. Totodată se împlinesc 3 ani de când Conacul Florica din Argeș a devenit Muzeul Național ,,Brătianu”.

 

Astăzi, la 33 de ani de la reînființarea Partidului Național Liberal, de Ziua Culturii Naționale, se împlinesc 3 ani de la promulgarea Legii nr.15/2020 privind înființarea Muzeului Național ,,Brătianu”, instituție publică de importanță națională, cu personalitate juridică, în subordinea Ministerului Culturii, cu sediul în Vila Florica (Ansamblul Conacului Brătianu – Florica), situat în localitatea Ștefănești, județul Argeș.

 

Din acel moment, Conacul Brătianu-Florica a căpătat statutul pe care îl merită.

 

Sunt mândru că am contribuit, atât în calitate de co-inițiator, cât și prin intervențiile mele din ședințele Comisiei pentru cultură și plenului Camerei Deputaților, la adoptarea acestei Legi,” a transmis senatorul Dănuț Bica.

 

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Vila Florica

Ultimele articole