Alina Gorghiu critică dur refuzul de a se acorda stimulentul pentru nou – născuți de 2.500 lei la Pitești

de | 15.01.2023 16:29 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Pitești, Politic

Președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, critică, într-o postare pe pagina de Facebook, decizia luată la nivelul administrației locale de a nu se aproba acordarea stimulentului pentru nou-născuți, în valoare de 2.500 lei, la Pitești.

”Abandon și nepăsare! Asta simt mămicile din Pitești cărora primarul Gentea le refuză stimulentul pentru nou-născuți, în valoare de 2500 de lei. Propunerea a fost făcută de consilierii locali PNL, dar edilul PSD se opune public, deși bani sunt”, a scris Alina Gorghiu pe pagina de Facebook.

”De ce la București se poate, iar la noi nu?”

”E supărare la PSD că a venit propunerea asta de la PNL? De unde atâta orgoliu? De ce la București se poate, iar la noi nu? De ce multe administrații locale oferă un astfel de ajutor financiar, iar la Primăria Pitești nu se vrea? Cum la Bascov, unde este primar un coleg de partid al d-lui Gentea, situația e rezolvată?”, se întreabă președintele PNL Argeș, potrivit sursei citate.

Totodată, aceasta mai îndeamnă pe cei care locuiesc într-o localitate în care se acordă stimulentul să scrie în comentarii la postarea de pe Facebook: ”P.S.: Dacă locuiți într-o localitate unde primăria acordă acest stimulent pentru nou-născuți, vă rog să scrieți în comentarii!”

Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alina Gorghiu: ”Solicit Curții de Conturi să includă în planul de control pentru 2023 analiza situației proceselor pierdute definitiv de instituțiile publice”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu

Ultimele articole