Dănuț Bica: „Tranziția către energia verde este una dintre prioritățile asumate de PNL”

de | 18.03.2024 08:55 | Național, Politic

Tranziția către energia verde este una dintre prioritățile asumate de Partidul Național Liberal, spune senatorul Dănuț Bica.

Acesta mai transmite faptul că ministerul Energiei, condus de liberalul Sebastian Burduja, pune acum în linie dreaptă programul ElectricUp2. Prin acest program IMM-urile pot accesa finanțări de până la 150.000 euro pentru staţii de reîncărcare şi sisteme alternative de încălzire-răcire.

Trebuie amintit faptul că programul Electric Up 2 beneficiază de o alocare de 450 de milioane de lei, consolidând angajamentul partidului de a reducere emisiile de gaze cu efect de seră.
Valoarea finanţării creşte de la 100.000 de euro/beneficiar la 150.000 euro. De asemenea, puterea instalată eligibilă este crescută până la 150 de kilowaţi şi continuăm să finanţăm staţiile de încărcare. Prima ediţie a programului a finanţat 1881 de beneficiari”, a precizat Sebastian Burduja, ministrul Energiei, citat de senatorul Dănuț Bica.
Foto: Fcaebook Bica Danut
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dănuț Bica

Ultimele articole