anchetaonline.ro

Dănuț Dinu, ținut în continuare pe bară de justiție: „Mi-au mâncat nervii!”

de | 14.03.2022 09:22 | Politic

Dănuț Dinu a mai primit o lovitură din partea justiției argeșene. Magistrații Tribunalului Argeș au respins cererea de suspendare a ordinului fostului prefect USR, Emilia Mateescu. Mai pe românește, Dănuț Dinu nu poate reveni în Consiliul Local Pitești să își exercite atribuțiile de consilier, ci va trebui să stea pe bară până la o decizie definitivă și irevocabilă în privința suspendării sale din funcție. În paralel se derulează și procesul pe care îl are cu PMP, care i-a retras sprijinul politic și l-a lăsat, astfel, fără scaunul de consilier local.

Dinu ne-a mărturisit că este siderat de decizia justiției, care ar fi unică pe spețe de acest gen.

„Mă judec în continuare cu indivizii ăștia! Iar m-au bulversat judecătorii! Postul se ține blocat până se judecă anularea… Sunt foarte dezamăgit. Au trecut și alții înaintea mea prin chestii din astea și la toți s-a aprobat, numai la mine nu. Și lui Cornel Ionică i s-a aprobat revenirea în funcție când a fost suspendat de prefect. În toată țara asta, tuturor li s-a aprobat, numai mie nu mi se aprobă, e strigător la cer! Lasă omul să-și facă treaba până când se pronunță justiția! Voi face cerere din nou să repun pe rol anularea… M-am săturat!”, ne-a declarat Dănuț Dinu.

Acesta este furios și pe PMP Argeș, care l-a exclus după ce i-a adus două posturi de consilieri locali la Pitești.

„Cine o mai face ca mine să se încurce cu ăia de la PMP ca mine să pățească! I-am tras în sus și apoi m-au făcut pe la spate. Acum îl fac pe la spate și pe Diaconescu. Nu vedeți că sunt o gașcă de hoți care aduc oameni care să-i crească, după care le dau cu piciorul să se pună tot ei între ei?! Am făcut cea mai mare greșeală că am căzut în plasa lor! De aia nu se întâmplă nimic în partide, că ăștia șmecherii îi dau jos pe cei care vor să facă. E greu să-ți expui familia, să te expui pe tine, să fii în ochii tuturor. N-am furat, n-am dat în cap, nu sunt în dosare de corupție, mi-am văzut de treaba mea și uite ce am pățit!”, ne-a mai declarat Dănuț Dinu.

Câți bani i-au mâncat procesele? Prea puțini, susține fostul polițist, care se reprezintă singur de când a văzut ce tarife practică avocații. I-au mâncat, în schimb, nervii.

„Procesele mi-au mâncat și nu mi-au mâncat bani… În primul rând, mi-am pierdut indemnizația de 11 milioane și faptul că nu pot să mă prezint să-mi desfășor activitatea pentru care m-am pregătit ani de zile. Procesele mi-au mâncat nervii. M-am dus la o avocată să mă reprezinte și mi-a cerut 85 de milioane. Mi-a picat fața, pentru ce să-i dau eu banii pe un an? Și m-am reprezentat singur. Mai am procesul cu PMP care m-a costat niște bani, că am băgat o fată tânără, dar nu îmi ia exagerat. Acum l-au mutat și pe ăla la Tribunal, ca să tragă de timp. Și-au dat seama că șmecheria ține, stau pe tușă, se duce mandatul, nu pot face nimic.”,  mai spune consilierul suspendat.

Dănuț Dinu susține că nu mai are încredere în nimeni și că, la alegerile următoare, foarte probabil va candida pe cont propriu.

Citește articolele pe același subiecte: Consiliul Local Pitești | Cornel Ionică | Dănuț Dinu | Pitești | PMP | PMP Argeș
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: