anchetaonline.ro

Primarul Georgescu a aflat de la deputatul Moșteanu că a fost bătut de 4 inși, nu de unul!

de | 14.03.2022 09:27 | Politic

Pentru primarul Mioveniului, Ion Georgescu, Crăciunul a venit mai devreme anul ăsta… Faptul că Stelică Crăciun, mardeiaș celebru de-al Mărăcineniului, i-a violat sediul profesional, l-a înjurat și l-a îmbrâncit a făcut turul televiziunilor naționale.

Până la București, la deputatul Ionuț Moșteanu, informația a ajuns așa cum se întâmpla în jocul copilăriei noastre, „telefonul fără fir”, căci iată ce spune parlamenatrul USR: „Patru bărbați au intrat în primăria Mioveni și l-au luat la bătaie pe primar. România a ajuns un sat fără câini în care indivizii violenți nu mai au nicio frică. Asta pentru că cei care trebuie să ne păzească au lăsat garda jos și de prea multe ori au coabitat periculos cu cei aflați la limita legii. Îi doresc sănătate primarului Georgescu și îmi doresc să nu mai vedem astfel de știri. Violența nu își are locul în România în care vrem să ne creștem copiii!”

Mda… deci, reconstituire: cei patru bărbați care au intrat în Primăria Mioveni erau doar doi: Stelică Crăciun și Daniel Otobîcu. Dintre cei doi, doar Crăciun a sărit la bătaie și asta pentru că Otobîcu era prea beat. End of story! Și mai veniți prin Argeșul nostru, domnule parlamentar, că ați speriat televiziunile cu primarul care a fost bătut de patru inși!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ion Georgescu | Ionuț Moșteanu | Mioveni | Stelică Crăciun