anchetaonline.ro

Vai de NOI! A mai apărut un partid!

de | 14.03.2022 09:33 | Politic

NOI, un nou partid care vrea ceva de la noi.

Săptămâna trecută, la Cluj, a avut loc lansarea oficială a unei noi formaţiuni politice, Partidul Naţiune, Oameni, Împreună. Știu, sună ca naiba, dar cei care l-au înființat se gândeau la acronimul „NOI”, unul de mare angajament social. Noul partid se defineşte a fi unul de centru-stânga, pe zona social-democrației ceva mai luminate și a patriotismului mai puțin deșănțat. Președintele partidului este, deocamdată, un necunoscut opiniei publice. Este vorba de Bogdan Petrescu, un informatician stabilit la Cluj-Napoca. Din conducerea centrală face parte și un piteștean, consultantul fiscal Francesco Şerban, care ocupă poziţia de președinte interimar al Consiliului de proiecte și strategii al partidului.

Citește articolele pe același subiecte: Bogdan Petrescu | Partidul NOI
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: