anchetaonline.ro

Titi Tudosoiu: „Dacă au pierdut, măcar să o facă cu demnitate, să vezi că au luptat!”

de | 14.03.2022 09:38 | Lifestyle

Consilierul local Dumitru Tudosoiu se întreabă oare ce le lipsește jucătorilor FC Argeș să performeze sau măcar să arate că fac un efort să câștige. Potrivit acestuia, ultimele partide au demonstrat că, deși talentați, fotbaliștii sunt cât se poate de apatici.

„FC Argeș are jucători buni, talentați, oameni tineri, dar nu-mi arată pregătirea pe care o au. Observ așa, o apatie… Dăruirea asta nu funcționează. Dacă nu vrei să rămâi aici să construiești pentru Pitești, măcar să conștientizezi că FC Argeș reprezintă o rampă de lansare pentru cariera ta. Să nu vrei la 20 și ceva de ani să câștigi de două ori mai mult pentru tine și familia ta, asta nu pot să înțeleg?! Nu văd asta la ei, nici atitudinea de lot care joacă, nici dăruire. Nici nu contează dacă pierd, dar dacă au pierdut, măcar să o facă cu demnitate, să vezi că au luptat!”, a declarat Dumitru Tudosoiu, profesor de sport și fost antrenor de baschet.

Citește articolele pe același subiecte: Dumitru Tudosoiu | FC Arges | Pitești | Titi Tudosoiu
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: