anchetaonline.ro

Guvernanții se gândesc non-stop la resurse. Dar la ale lor…

de | 14.03.2022 09:40 | Politic

România este pe lista țărilor care trebuie să adopte noi strategii pentru a face față realității economice. Specialiștii susțin că urmează o perioadă dificilă pentru întreaga Europă, iar țările trebuie să decidă cum își vor asigura resursele pentru populație. Creșterea fără precedent a prețurilor energiei în UE demonstrează că, indiferent de sursele de energie, majoritatea statelor membre se confruntă cu aceeași problemă. În cazul nostru, crede omul de afaceri Cătălin Gherzan, este vorba și de ceva incompetență la mijloc și, mai ales, de lipsă de interes.

„Guvernanții noștri par mai degrabă setați pe propriile… resurse și accesul la ele, nu pe modul în care românii ar putea trece peste această perioadă dificilă. Dincolo de faptul că îi apucă grija de cetățean doar în campania electorală, nici măcar nu avem vreun cap luminat care să pună la punct o strategie coerentă și eficientă. Unde dragoste (de popor) nu e, nimic nu e! Această decădere a României nu a început de azi. Este «efortul» multor generații de guvernanți. Ce strici într-un an, repari în 10… dacă ai oameni capabili. Dacă nu, dezastrul ia amploare și nimic nu ne mai poate aduce pe linia de plutire!”, a declarat omul de afaceri Cătălin Gherzan. 

 

Citește articolele pe același subiecte: Cătălin Gherzan
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: