Dârmănești. Un bătrân a fost rănit de un copac doborât de vânt

de | 11.06.2024 08:16 | Județean, Eveniment, Importante

Un copac a fost doborât de vânt aseară, 10 iunie, în Dârmănești, accidentând un bărbat. Victima, în vârstă de aproximativ 69 de ani, a fost transportată la spital.

Potrivit reprezentanţilor ISU Argeș, echipaje ale instituției au intervenit în Dârmănești, unde un copac a căzut pe carosabil și a rănit un cetățean care se deplasa cu bicicleta.

Este vorba despre un bărbat de aproximativ 69 de ani, constient, care este monitorizat și transportat la spital de către echipajul SMURD de la Detașamentul de Pompieri Mioveni.”, transmite ISU Argeș

Nu a fost însă singurul caz unde vremea a făcut ravagii.

Grindină, copaci căzuți, rețele și mașini distruse, acesta este tabloul lăsat în urmă de efectele unei tornade de scurtă durată abătută asupra Argeșului.

Doar câteva minute au fost suficiente pentru ca vântul care a suflat cu putere să pună la pământ arbori falnici care au căzut peste rețele de electricitate în municipiul Pitești și în zona adiacentă. Zeci de apeluri făcute la 112 au înroșit liniile pompierilor solicitați la intervenții.

page 2 - Dârmănești. Un bătrân a fost rănit de un copac doborât de vânt

Foto: ISU Argeș

Toate echipajele au fost trimise la intervenții pentru că furtuna a durat numai câteva minute și a produs pagube în tot Piteștiul. Grindina, de mărimea unui ou de porumbel, i-a obligat pe șoferi să se adăpostească în parcările magazinelor sau să pună pături pe mașini. Pompierii au intervenit la copacii căzuți peste autoturisme.

Pe o altă stradă, un copac, înalt de peste 10 metri, a căzut peste liniile de electricitate, dar și peste rețeaua de gaze pe care ar rupt-o.

d73aa893 c94d 422e ae1b 25720321b0c1 - Dârmănești. Un bătrân a fost rănit de un copac doborât de vânt

Locuitorii din zonă au rămas fără gaze și curent electric. Reprezentanții firmelor de profil au fost chemați acolo pentru a remedia situația. A fost cea mare furtună abătută asupra județului Argeș în acest an.

Și în Vulturești, un copac a căzut peste cablurile de electricitate.

Foto: ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Restricții de circulație pe Podul Prieteniei Giurgiu – Ruse

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Dârmănești | Giurgiu | Mioveni | Pitești | Vulturești

Ultimele articole