Datorită rezultatelor obținute. Doi sportivi din Mioveni merg la Campionatul European de Wado Kai

de | 02.10.2023 11:15 | Mioveni, Lifestyle

Doi sportivi din Mioveni vor participa la Campionatul European de Wado Kai, care va avea loc în luna noiembrie la Liege, Belgia. Această participare vine datorită rezultatelor obținute de cei doi sportivi, Ștefan Stanciu și David Dumitra, în acest an. La ultima competiție, Cupa României la Karate Interstiluri, de la Sfântu Gheorghe, Ștefan Stanciu a obținut aurul.

Sursă foto: Facebook CS Dacia Mioveni

”Sepsi Aréna” din Sfântu Gheorghe a găzduit, în acest weekend, una dintre cele importante competiții din calendarul competitional intern. Este vorba despre Cupa României la Karate Interstiluri. La acest concurs au participat 740 sportivi de la 72 de cluburi din țară, iar sportivii CS Dacia Mioveni antrenați de Sebastian Ene, antrenor emerit maestru al sportului (5 DAN), au obținut clasări meritorii.

Iată rezultatele:

  • Ștefan Stanciu – kumite individual U21 +84kg – medalie de aur;
  • Laurențiu Catrinescu – kumite individual U21+84kg medalie de bronz;
  • Raluca Olar – kumite individual cadete -61 kg medalie de bronz.

”Potrivit antrenorul Sebastian Ene, în urma rezultatelor obținute anul acesta în competiții Ștefan Stanciu și David Dumitra vor participa la Campionatul European de Wado Kai care va avea loc în luna noiembrie la Liege, Belgia. Îi felicităm pentru aceste noi performanțe care fac cinste clubului nostru!”, au transmis cei de la CS Dacia Mioveni.

”Îi felicit pentru aceste noi performanțe”

”Sportivii secției de karate din cadrul CS Dacia Mioveni au reprezentat cu succes orașul nostru la Cupa României la Karate Interstiluri.

În urma rezultatelor obținute anul acesta în competiții doi sportivi din Mioveni vor participa la Campionatul European de Wado Kai, care va avea loc în luna noiembrie la Liege, Belgia.

Îi felicit pentru aceste noi performanțe care fac cinste clubului nostru!”, a transmis primarul de la Mioveni, Ion Georgescu.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook CS Dacia Mioveni

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeșenii sunt invitați la Târgul “Rod cu spor”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CS Dacia Mioveni

Ultimele articole