Cristian Gentea: ”Vă doresc ca acest an universitar să fie unul plin de succese, descoperiri și evoluție personală!”

de | 02.10.2023 11:02 | Pitești, Lifestyle

Cristian Gentea, primarul Piteștiului, a transmis un mesaj la început de an universitar. Acesta a precizat că administrația locală este recunoscătoare celor două universități: Universitatea Constantin Brâncoveanu și Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București – Centrul Universitar Pitești.

”Sărbătorim astăzi începutul unui nou an universitar. Acest moment este un prilej de reflecție, înainte de a începe explorarea cunoașterii!

Stimate cadre didactice, misiunea dumneavoastră este nu numai de a transmite cunoaștere, ci și de a inspira, de a modela caractere și de a crea profesioniști și lideri viitori. Municipalitatea este profund recunoscătoare celor două universități. Universitatea Constantin Brâncoveanu și Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București- Centrul Universitar Pitești, pentru angajamentul nobil de a forma pentru comunitate, de zeci de ani, tinerele generații!

Dragi studenți, acesta este locul în care vă dezvoltați abilitățile și începeți să vă construiți propriile voastre căi spre succes. Vă încurajez să vă implicați activ în învățare, să explorați noi idei și să vă dezvoltați în mod holistic.

Vă doresc ca acest an universitar să fie unul plin de succese, descoperiri și evoluție personală!”, a transmis Cristian Gentea.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Anunț important făcut de Apă Canal 2000

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea