Începând de AZI – servicii RAR numai pe bază de programare prealabilă!

de | 15.11.2023 10:38 | Național, Importante, Lifestyle

  • Informații utile transmise de RAR!
RAR

Foto: unirea.ro

Nu uitați! Începând de astăzi, 15 noiembrie 2023, verificările necesare pentru redobândirea Certificatului de Înmatriculare reținut la controlul tehnic în trafic, eliberarea duplicatul și înlocuirea Cărții de identitate, se vor face doar cu o programare prealabilă.

În acest context, nu vă mai puteți prezenta la reprezentanțele RAR fără ca înainte să vă programați. O puteți face intrând pe site-ul www.rarom.ro la secțiunea Programări sau puteți suna la numărul de call-center 021/9672 și să obțineți un număr de programare.

RAR

Această măsură este menită să reducă timpii de așteptare de la intrarea în curtea reprezentanțelor RAR până la preluarea vehiculelor de inginerii de pe linie.

RAR vine în întâmpinarea clienților prin suplimentarea numărului de locuri disponibile în vederea programărilor, astfel încât intervalul de așteptare să fie cât mai scurt.

Vă stăm la dispoziție cu orice alte informații de care aveți nevoie!” transmit reprezentanții RAR.

 

Foto: rarom.ro

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: RAR

Ultimele articole