De la volan la spital după ce a condus beat!

de | 20.12.2022 20:59 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești au depistat, în cursul zilei de ieri, 19 decembrie, un bărbat de 50 de ani, din Popești, în trafic.

Argeșeanul conducea un autoturism pe D.J. 504, pe raza localității Izvoru, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult de atât, cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incredibil! Din ce în ce mai mulți hoți de lemne în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole