Incredibil! Din ce în ce mai mulți hoți de lemne în Argeș!

de | 20.12.2022 18:51 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii argeșeni prind din ce în ce mai mulți hoți de lemne în județul Argeș. Doar în cursul zilei de ieri, 19 decembrie, au mai fost depistați încă doi.

Astfel, este vorba despre un bărbat de 34 de ani, din Corbi. Acesta a fost depistat în timp ce transporta lemne cu un autoturism, fără a deține documentele legale pentru proveniență sau documente de însoțire a transportului de material lemnos.

În urma verificărilor făcute de către polițiști, cu ajutorul unui specialist silvic, s-a stabilit că în mijlocul de transport se afla cantitatea de 0,3 mc de material lemnos.

Ca urmare a celor constatate, bărbatul a primit o amendă în valoare de 1.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Domnești.

De asemenea, tot în cursul zilei de ieri, un bărbat de 48 de ani, din Poienarii de Argeș, a fost prins în timp ce transporta lemne cu ajutorul unui atelaj hipo, fără a deține documente care să ateste proveniența legală sau documente de însoțire a transportului de material lemnos.

În urma verificărilor s-a descoperit că în mijlocul de transport se afla cantitatea de 1 mc de material lemnos.

În urma celor constate, cel în cauză a primit o amendă în valoare de 1.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Șuici.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) IPJ Argeș a ajuns înaintea lui Moș Craciun! Peste 100 de copiii speciali au primit cadouri!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: