anchetaonline.ro

(VIDEO) IPJ Argeș a ajuns înaintea lui Moș Craciun! Peste 100 de copiii speciali au primit cadouri!

de | 20.12.2022 17:17 | Știri, Eveniment, Județean

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au fost alături, în prag se sărbători, de copii speciali. Aceștia au ajuns înaintea Moșului, dar nu au venit cu mâna goală, ci cu cadouri pentru cei peste 100 de copii din cadrul Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă „Sfânta Filofteia”, din Valea Mare – Ştefăneşti.

Polițiștii argeșeni, cu sprijinul Asociației de Întrajutorare a Poliției Argeșene (Asociația umanitară), s-au mobilizat și au fost, din nou, ajutoarele Moșului, pentru a aduce bucurie unor copii speciali.

Copiii, sub îndrumarea cadrelor didactice şi sub privirile părinţilor, poliţiştilor şi ale lui Moş Crăciun, au oferit celor prezenţi un program artistic deosebit ce a cuprins cântece, poezii şi datini româneşti.

Efortul copiilor a fost răsplătit, la finalul serbării, prin cadourile aduse de polițiști și oferite de Moș Crăciun.

Acest eveniment, organizat din suflet a devenit deja tradiție pentru polițiștii argeșeni, care sunt primiți cu căldură și interes, de fiecare dată.”, anunță IPJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Reprezentanții ISU Argeș au dat startul donării de sânge în prag de sărbători!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: