Reprezentanții ISU Argeș au dat startul donării de sânge în prag de sărbători!

de | 20.12.2022 16:30 | Știri, Eveniment, Județean

Reprezentanții ISU ai județului Argeș nu au stat prea mult pe gânduri și au decis să se alăture lui Moș Crăciun pentru a-i ajuta pe cei mai puțin norocoși. Chiar în prag de sărbători, aceștia au mers să doneze sânge. Orice picătură în plus poate ajuta la salvarea unei vieți! Hai și tu!

isu arges - Reprezentanții ISU Argeș au dat startul donării de sânge în prag de sărbători!

Bucuria se manifestă diferit pentru fiecare, ea poate însemna de la o jucărie de pluș până la o nouă zi de viață.

Această perioadă este marcată de bucuria de a dărui și astfel, voluntari din cadrul inspectoratului, pompierii argeșeni și alți voluntari au decis să se alăture lui Moș Crăciun prin faptele lor bune.

Noi am început prin donarea de sânge și se va continua prin materializarea bonurilor obținute în cadouri pentru cei ale căror sărbători pot deveni fericite cu sprijinul semenilor.

Întotdeauna a fost nevoie de sânge, pentru că urgențe medicale sunt permanent, iar sângele tău va oferi cuiva o speranță la viață.

Ajută și tu, iar cineva va trimite un gând bun, de mulțumire, către tine.

Accesând acest LINK, poți regăsi câteva condiții pentru donatori!

 

Foto ISU Argeș Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Armata României, dotată cu drone

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole