De plictiseală, Dani Mocanu va da un concert în curtea casei sale

de | 17.11.2022 09:01 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Ștefănești

Plictiseala și-a spus cuvântul în ceea ce-l privește pe cântărețul de manele Dani Mocanu, care se află în arest la domiciliu. După ce s-a lăudat că trăiește regește în arest, având în vedere că o ține încontinuu în petreceri și grătare, manelistul a anunțat pe platforma Tik-Tok că va organiza la el în curte un concert cu porţile deschise.

Astfel, oricine poate participa la concertul organizat de Dani Mocanu, cântărețul specificând că intrarea este gratis.

Mai mult, fanii vor primi mâncare și băutură, iar manelistul s-a lăudat ca va fi un concert în premieră, ceva ce „nu s-a întâmplat nici la nivel mondial!”.

Nu ştiu cât va mai dura arestul meu la domiciliu, însă am pregătit aşa: în cel mai scurt timp posibil voi organiza un concert la mine în curte, cu porţile deschise, şi voi primi toţi fanii mei, din toate colţurile României, intrare gratis la mine în curte… voi cânta de pe terasă! O să când pentru toată lumea gratis, mâncare şi băutură gratis, toată noaptea de la mine, Dani Mocanu, pentru toţi fanii mei! Vă aştept! Cred că-mi intră în curte două mii, trei mii de persoane. O să vă ţin la curent, o să vă anunţ eu data şi ora exactă, şi o să fac ceva în premieră ce nu s-a întâmplat nici la nivel mondial!”, a anunțat Dani Mocanu, potrivit Spy News.

Amintim că judecătorii au decis ca Dani Mocanu să fie plasat în arest la domiciliu, în timp ce fratele lui a rămas după gratii. Aceștia au fost surprinși într-o bătaie care a avut loc într-o benzinărie din Pitești. Victima agresiunii a ajuns în stare gravă la spital, iar cântărețul este acum acuzat de tentativă de omor.

Zilele trecute, cântărețul a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dani Mocanu a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor, după evenimentul de la benzinăria din Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole