Ce va decide Comisia? A solicitat limitatoare de viteză pe străzile din apropierea casei

de | 20.09.2023 15:09 | Pitești, Administrație

Astăzi în ședința Comisiei de sistematizare a circulației rutiere și pietonale de la Pitești se vor discuta mai multe proiecte, de la montarea de indicatoare, amplasare unei treceri de pietoni, până la amplasarea unor limitatoare de viteză în zone… sensibile. Mai precis din totalul celor 29 de puncte, ultimele patru propuneri – solicitări venite de la consilierul local Sorin Apostoliceanu, vizează amplasarea unor limitatoare de viteză pe unele străzi din apropierea locuinței acestuia.

Calea Câmpulung este un punct sensibil pentru traficul rutier, un punct în care de-a lungul timpului au avut loc o serie de accidente. De altfel, chiar fostul viceprimar Sorin Apostoliceanu a avut parte de un incident nefericit în luna februarie a acestui an. Soluția, la acel moment, a venit de la actualul viceprimar, Gelu Tofan, care propunea pe atunci demolarea unei clădiri (fosta Uzină de Apă) pentru a face un sens giratoriu generos. Cum propunerea n-a prins, acum Sorin Apostoliceanu a venit cu patru solicitări care vizează amplasarea mai multor limitatoare de viteză astfel: unul pe carosabilul străzii Uzinei de Apă în apropierea intersecției cu strada Argeșului; a altor două pe carosabilul străzii Toma Ghenea, unul în apropierea intersecției cu strada Uzinei de Apă și celălalt undeva la jumătatea străzi; a altor două pe carosabilul străzii Argeșului, unul în apropierea intersecției cu strada Uzinei de Apă și celălalt undeva la jumătattea străzii; și ultimul pe carosabilul străzii Theodor Amann în apropierea intersecției cu strada Uzinei de Apă. Astfel, rămâne de văzut ce propuneri vor primi avizul Comisiei sau dacă îl vor primi, oferindu-i consilierului local și mai multă… liniște.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

S-ar putea dărâma fosta Uzină de Apă pentru a face un sens giratoriu uriaș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Sorin Apostoliceanu

Ultimele articole