anchetaonline.ro

Un delfin mort a fost adus de valuri, pe o plajă din Mamaia! Este alertă pe litoral!

de | 17.06.2023 13:54 | Știri, Eveniment, Național

Este alertă pe litoral, după ce un delfin mort a fost adus de valuri, pe o plaja din stațiunea Mamaia.

Chiar turiștii care se aflau pe plaja din Mamaia Nord au fost cei care au fost de față la apariția cadavrului, sâmbătă după-amiază.

La fața locului au ajuns biologii, care au ridicat acel delfin, tocmai pentru a nu mai reprezenta un disconfort pentru turiști.

Potrivit Antena 3 CNN, multe variante sunt luate în calcul. Cea mai credibilă variantă fiind plasele pescărești, în care acest delfin și-ar fi găsit sfârșitul și ulterior ar fi fost adus de curenți la țărm.

Biologii susțin că ar fi vorba despre un exemplar matur, destul de bătrân, și atunci ar fi putut apărea o afecțiune care ar fi dus la moartea delfinului.

Totodată, una din variantele plauzibile care ar fi dus la decesul delfinului ar fi și ca acesta să provină din Marea Neagră, din zona Odessa, acolo unde ajung tot felul de proiectile și substanțe chimice care pot duce la sfârșitul unor astfel de exemplare.

De la începutul anului și până în prezent, avem deja 45 de delfini eșuați. Situația este una îngrijorătoare având în vedere faptul că este un număr aproape dublu față de aceeași perioadă a anului trecut.

 

Sursa Foto Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cutremur de peste 4 grade în România!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: