DentOne Clinic îți readuce zâmbetul pe buze!

de | 29.02.2024 12:35 | Câmpulung Muscel, Din ediția tipărită, Lifestyle

Un zâmbet poate transmite mesajul dorit fără să scoți o vorbă, dar ce te faci când dantura ta nu te ajută să râzi din toată inima? O vizită la medicul stomatolog!

La DentOne Clinic Câmpulung vei găsi o echipă de specialiști care te va ajuta să scapi de teama de a sta pe scaunul dentistului și îți va restabili zâmbetul, găsind cea mai bună soluție pentru problemele tale.

DentOne Clinic

DentOne Clinic este fondată de medicii stomatologi Oana Nicolescu și Dan Popescu, absolvenți ai Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, promoția 2017.

Medicul Oana Nicolescu are competență în pedodonție, iar dr. Dan Popescu, în implantologie.

medicii DentOne Clinic

Ambii au lucrat inițial în cadrul unor clinici din București, însă și-au dorit să revină în orașul lor natal, care le-a rămas la suflet, și să asigure muscelenilor servicii de calitate și îngrijire premium.

DentOne și-a propus să ofere pacienților îngrijirea sănătății orale de care au nevoie în cel mai scurt timp posibil din punct de vedere medical și la cel mai înalt standard de calitate. Clinica DentOne se definește ca fiind o casă a zâmbetului , unde vă așteaptă o echipă tânără și veselă, pasionată și dedicată, care va face tot posibilul pentru a vă simți ca acasă pe tot parcursul vizitei la stomatolog. La această senzație de confort vor contribui scaunele comode, echipamentele moderne, atmosfera relaxantă și personalul care este mereu cu zâmbetul pe buze.

DentOne Clinic

Toate serviciile stomatologice într-un singur loc

La DentOne vei avea parte de un tratament complet, concentrat pe nevoile pacientului. Serviciile medicale oferite în cadrul clinicii includ toată gama de manopere stomatologice, respectiv:

▼odontoterapie (diagnosticarea și tratarea cariilor și restaurarea dinților care au suferit traumatisme);

▼endodonție (care presupune tratamentul infecțiilor pulpei dentare și al complicațiilor acestora în țesutul situat sub dinte);

▼protetică (reconstrucția sau înlocuirea unuia sau mai multor dinți);

▼ parodontologie;

▼chirurgie;

▼implantologie;

▼pedodonție (stomatologie pediatrică);

▼ortodonție;

▼radiologie dentară și ORL.

medicii DentOne Clinic

Pentru a avea un zâmbet sănătos este important să faci primul pas, respectiv, o primă vizită la DentOne Clinic. Aici, medicii clinicii te vor informa, încă de la prima întâlnire, despre fiecare problemă stomatologică pe care o ai și îți vor explica și prezenta varianta de tratament cea mai bună.

Vizitele regulate la dentist sunt cea mai bună prevenție

Indiferent de vârstă, fie că e vorba de copii sau adulți, vizitele regulate, din 6 în 6 luni, sau chiar mai dese, sunt cea mai bună soluție pentru a îți menține integritatea danturii, alături de o igienă corectă și regulată. Medicul stomatolog poate identifica o carie în fază incipientă și să o trateze înainte să afecteze o mare parte a dintelui.

DentOne Clinic

DentOne Clinic este situat în municipiul Câmpulung, str. Maior Giurăscu, nr. 3.

Pentru informații și programări, puteți apela 0799.009.390 sau e-mail receptie@dentoneclinic.ro.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DentOne Clinic

Ultimele articole