Deputat Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei: ”Doresc tuturor vârstnicilor să aibă o viață liniștită”

de | 01.10.2023 14:12 | Anunțuri, Național

”Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită în fiecare an, în data de 1 octombrie ne oferă prilejul de a ne exprima recunoştinţa şi respectul faţă de seniori.

În această zi de sărbătoare, am deosebita plăcere şi marea onoare de a mă adresa dumneavoastră şi de a vă transmite expresia celor mai sincere sentimente de preţuire. Ştiu că cel mai important lucru pentru dumneavoastră este sănătatea, de aceea vă urez din toată inima să aveţi sănătate, pentru a vă bucura mulţi ani înainte de o viață liniștită, alături de cei dragi.

Consider că avem datoria să ne schimbăm atitudinile şi percepţiile faţă de persoana vârstnică şi să creăm acele punţi de solidaritate între generaţii, care să asigure păstrarea demnităţii umane pe tot parcursul vieţii.

Doresc tuturor vârstnicilor să aibă o viață liniștită și să poată să ne transmită din bunătatea și înțelepciunea lor mult timp de acum înainte.

Cu aleasă preţuire,

Deputat Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Deputatul Adrian Miuțescu: ”Guvernul PSD-PNL încearcă să facă “economie” pe spinarea mediului privat”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu