(VIDEO) Accident mortal în Argeș! Un băiat de 21 de ani și-a pierdut viața!

de | 01.10.2023 15:04 | Știri, Eveniment, Importante

Update

În accidentul rutier ce a avut loc astăzi, duminică, în Merșani, în care au fost implicate trei autoturisme, unul dintre acestea aflându-se parcat la momentul producerii evenimentului, au rezultat două victime.

Este vorba despre doi tineri de 23 și 21 de ani, primul fiind găsit în stare de conștiență la sosirea echipajelor, fiind transportat ulterior la spital.

Din păcate, pentru tânărul în vârstă de 21 de ani, forțele de intervenție au efectuat manevre de descarcerare, el fiind decedat deja la momentul extragerii predării echipajului SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

Ambele victime se aflau în același autoturism, iar persoana decedată este de sex masculin.”, transmite ISU.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că, un tânăr de 21 de ani, din Merișani, care conducea un autoturism pe DN 7C, din direcția Pitești către Curtea de Argeș, în localitatea Merișani, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi lovit un autoturism parcat și s-a răsturnat.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului a rămas încarcerat și, din păcate a fost extras cu leziuni incompatibile cu viața.
Pasagerul, un tânăr de 23 de ani, a fost preluat, conștient, de către un echipaj medical și transportat la spital.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.”, transmite IPJ.

Informații inițiale

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu doar câteva momente, în comuna Merișani, județul Argeș.

Potrivit primelor informații transmise de reprezentanții ISU Argeș, în eveniment sunt implicate două autoturisme.

La fața locului se deplasează pompierii cu două echipaje, alături de o ambulanță SAJ.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro            

ACUM! Mașină înghițită de flăcări pe A1!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole