Deputatul Adrian Miuțescu: ”Guvernul trage de timp și vrea să păcălească în continuare oamenii”

de | 23.01.2024 12:47 | Județean, Politic

Deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei, susține că Guvernul, deși a promis ”majorarea pensiilor din septembrie, le-au promis medicilor de familie că până în iulie nu vor umbla la finanțare”, deja ”se vede că nu mai au bani”, iar acum vrea să tragă de timp.

”Am susținut la Antena3 Pitești că, într-o situație normală, Guvernului PSD-PNL i se suia toată lumea în cap! Este război în Ucraina, dar de ce nu ați făcut reforme? De ce băgați economia românească în faliment?

Am dat exemple ce măsuri trebuiau luate: reforma administrativ-teritorială, reducerea aparatului de stat, reducerea numărului de agenții și ministere, desființarea pensiilor speciale, reducerea numărului parlamentarilor.

Nu să se majoreze taxele, impozitele, accizele, TVA. Protestatarii au venit cu asemenea revendicări, pentru că sunt probleme care macină statul românesc.

La ora actuală s-a ajuns cum zicea Băsescu: un stat gras, unde aparatul de stat o duce bine și ia salarii mari- 16.000- euro la ASF- iar populația suportă biruri și taxe.

Au promis majorarea pensiilor din septembrie, le-au promis medicilor de familie că până în iulie nu vor umbla la finanțare, dar deja se vede că nu mai au bani. Vor să tragă de timp și să păcălească în continuare oamenii”, a scris deputatul Adrian Miuțescu pe pagina de Facebook.

Puteți vedea aici declarația deputatului Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei.

Sursă foto: screenshot

Citiți, de aseemnea, pe anchetaonline.ro:

Adrian Miuțescu: ”Sistemul de sănătate din țară, dar mai ales cel din Argeș, se confruntă cu o criză majoră”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu

Ultimele articole