(Video) Deputatul Daniel Constantin, la emisiunea „Puterea Știrilor”: Instituțiile politice nu investesc în imaginea lor!

de | 17.02.2023 15:03 | Știri, Național, Politic

 

Deputatul PNL Daniel Constantin a fost invitat la emisiunea „Puterea Știrilor”, moderată de Marinela Angheluș. Alături de el a fost invitat și și sociologul Bruno Ștefan.

 

 

În cadrul emisiunii s-a discutat și despre cel mai recent sondaj de opinie care arată că românii au cea mai puțină încredere în Parlament și în partide politice. La pol opus, pe primele locuri se află Armata, Pompierii și Biserica.

Parlamentul este pe ultimul loc în privința încrederii populației iar deputatul PNL este de părere că acest lucru este din cauză că „de foarte multe ori, lucrurile impopulare au fost transferate” Legislativului.

Parlamentul este, din păcate, cam pe ultimul loc. Există o încredere mai mare în Guvern, există o încredere mai mare în alte instituții ale statului, dar Parlamentul este cam pe ultimul loc. De foarte multe ori foarte multe lucruri care au fost impopulare au fost transferate de la Guvern sau din alte zone către Parlament și acolo a existat o dezbatere și nu de multe ori lucrurile care nu erau populare au ieșit într-o formă care a erodat imaginea Parlamentului în zona publică”, a precizat deputatul PNL.

Constantin

Liberalul este de părere că ar fi trebuit să se lucreze mai mult la imaginea Parlamentului.

Pe de altă parte, eu ascult și vocea expertului și cred că ar fi trebuit să se lucreze mai mult la imaginea Parlamentului. Pentru că, până la urmă, în conformitate cu Constituția, este forumul suprem din țara noastră, unde se iau toate deciziile. Cred că, dacă astăzi România este o țară în care democrația primează, în care avem totuși o piață liberă, avem instituții care funcționează în conformitate cu regulile care s-au trasat, există separația puterilor în stat, cred că principalul merit este al Parlamentului”, a mai adăugat Daniel Constantin.

 

Foto/Video: PSnews

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Daniel Constantin