Deputatul USR, Emanuel Ungureanu: ”SRI conduce de astăzi și Casa Naţională de Asigurări de Sănătate!”

de | 13.12.2023 13:19 | Național, Politic

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepreședinte al Comisiei pentru Sănătate, susține că SRI conduce de ieri și Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS), prin numirea fostului general SRI Cristian Georgică Celea. Deputatul USR usține, în postarea publicată pe pagina de Facebook, că fostul general ”a fost băgat inițial în Consiliul de Administrație al CNAS” de către Nicolae Ciucă și acum Alexandru Rafila ”l-a impus șef peste 10 miliarde de euro”.

”Acum câteva minute (n.r. marți), Rafila l-a impus la Casa Națională de Asigurări pe fostul general SRI Cristian Georgică Celea. Ce legătură are un general SRI cu sistemul sanitar? Niciuna. Dar SRI a fost întotdeauna interesat să controleze miliardele de euro din Sănătate”, spune Emanuel Ungureanu.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu precizează că fostul general SRI Cristian Georgică Celea ”a fost băgat inițial în Consiliul de Administrație al CNAS” de către Nicolae Ciucă și acum Alexandru Rafila ”l-a impus șef peste 10 miliarde de euro”.

”Cam asta este reforma PSD-PNL în Sănătate, reșaparea unor securiști în fruntea celui mai nereformat sistem din România, cel medical!”, concluzionează deputatul USR, Emanuel Ungureanu.

Foto descriptiv. Sursă foto: sursazilei.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Deputatul USR, Ionuț Moșteanu: ”Corupția PSD din Argeș s-a extins în toate instituțiile”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: USR

Ultimele articole