Deputatul USR, Ionuț Moșteanu: ”Corupția PSD din Argeș s-a extins în toate instituțiile”

de | 07.12.2023 15:48 | Județean, Politic

Corupția PSD din Argeș s-a extins în toate instituțiile, acuză deputatul USR de Argeș, Ionuț Moșteanu. Iar cele mai recente cazuri instrumentate de DNA și de care amintește deputatul în informarea transmisă, îi vizează pe vicepreședintele CJ Argeș, Marius Nicolaescu, și cel pe numele primarului suspendat de la Mioveni, Ion Georgescu.

”Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș este urmărit penal pentru abuz în serviciu și corupție într-un dosar privind locuințele destinate persoanelor vulnerabile. Prejudiciu este de 3.550.000 lei.

Primarul PSD din Mioveni a fost trimis în judecată după ce a luat șpagă. Recent, DNA i-a pus sechestru pe vila cu cramă în valoare de 300.000 de euro. Aflăm și de obiceiurile lui de a face cumpărături în magazinele luxoase. De unde a avut bani? Din salariul de primar? Nu i-ar fi ajuns banii adunați din salariu nici pentru gardul de la casă.

Corupția PSD din Argeș s-a extins în toate instituțiile. Au acaparat instituție cu instituție. Conduc primării, cum e și în Pitești, dau contracte cu dedicație, își aduc pilele în funcții publice. Țin un întreg județ în subdezvoltare.

În 2024, trebuie să dislocăm toate aceste clanuri PSD-iste cuplate la banii argeșenilor. Putem face asta, împreună, doar prin vot. Începem cu alegerile europarlamentare!”, declară deputatul USR de Argeș, Ionuț Moșteanu, potrivit sursei citate. 

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Ionuț Mosteanu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

USR cere Biroului Permanent al Senatului să urgenteze votul pe eliminarea pensiilor speciale pentru aleșii locali

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: USR