Deputatul Forța Dreptei, Adrian Miuțescu, despre ieftinirea alimentelor de bază: ”Este o măsură populistă”

de | 28.06.2023 17:23 | Știri, Județean, Național, Politic

Deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei, a vorbit astăzi despre propunerea de ieftinire a alimentelor de bază, precizând că ”este o măsură electorală, populistă”, cu atât mai mult cu cât, potrivit acestuia, ”ministrul Finanțelor a anunțat că ar putea crește TVA la celelalte produse”.

”Am vorbit la Prima News despre așa-zisa ieftinire a alimentelor de bază, propusă de Guvernul PSD-PNL.

Este o măsură electorală, populistă, pe care a încercat să o prezinte premierul Ciolacu încă de la începutul mandatului. Noi, cei din Forța Dreptei, nu credem în așa ceva, mai ales că ministrul Finanțelor a anunțat că ar putea crește TVA la celelalte produse.

Din punct de vedere economic nu este o soluție sustenabilă. Nu mai vorbim de faptul că, prin OUG propusă, lista alimentelor la care se va limita adaosul comercial, pentru doar 3 luni, este extrem de limitată”, a scris Adrian Miuțescu pe pagina de Facebook.

Puteți urmări aici declarațiile susținute de Adrian Miuțescu.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Proiect de Lege privind aplicarea unor tarife rutiere. Deputatul Forța Dreptei, Adrian Miuțescu: ” Nu susținem astfel de creșteri de taxe”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu

Ultimele articole