Deputatul PSD, Simona Bucura – Oprescu: La mulți ani, Mioveni! La mulți ani, Petru și Pavel!

de | 29.06.2023 11:35 | Știri, Anunțuri

Deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura- Oprescu, a transmis un mesaj de bine atât celor care astăzi, de Sfinții Apostoli Petru şi Pavel, se sărbătoresc, cât și locuitorilor orașului Mioveni, pentru că orașul aniversează împlinirea a 538 de ani de la prima atestare documentară, în această perioadă.

Iată mesajul:

”La mulți ani, Mioveni! La mulți ani, Petru și Pavel!

În fiecare an, la 29 iunie, credincioșii ortodocși îi slăvesc pe Sfinții Apostoli Petru și Pavel.

Este o zi specială pentru orașul Mioveni care în această perioadă aniversează împlinirea a 538 de ani de la prima atestare documentară.

Sfinții Apostoli Petru şi Pavel sunt protectorii și patronii spirituali ai comunității din Mioveni, iar astăzi se dă startul Zilelor Orașului prin sărbătorirea hramului Catedralei din Mioveni, unul dintre cele mai impresionante lăcașuri de cult din România. Catedrala este închinată, la rândul ei, Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel.

Le doresc locuitorilor din Mioveni să aibă parte de multe bucurii, de sănătate, iar administrației locale condusă de primarul Ion Georgescu cât mai multe proiecte de succes pentru întreaga comunitate!

Totodată, le transmit cele mai calde urări de fericire, bunăstare și împliniri pe toate planurile tuturor locuitorilor din Mioveni și din Argeș care azi își serbează onomastica!

La mulți ani!”

Sursă foto: Facebook SImona Bucura Oprescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ion Mînzînă, președinte PSD Argeș: La mulți ani celor care azi își serbează onomastica!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Simona Bucura-Oprescu