S-a deschis noul mall! Elena Lasconi: „Ce bine că nu a fost promoție la tigăi! Ne trezeam cu tot Parlamentul la Câmpulung”

de | 30.03.2023 20:35 | Știri, Câmpulung Muscel, Județean, Lifestyle

  • S-a deschis primul street mall la Câmpulung!

mall Câmpulung
Astăzi, 30 martie a avut loc deschiderea oficială a primului mall din Câmpulung, ocazie care a adunat o mulțime de oameni.
Gata. S-a deschis primul street mall din Câmpulung.
Ce bine că nu a fost promoție la tigăi! Ne trezeam cu tot Parlamentul la Câmpulung”, a precizat Elena Lasconi pe pagina de socializare. 
mall Câmpulung
La inaugurare au participat atât oameni de afaceri dar și mulți politicieni. Alături de locuitorii din Câmpulung au fost și sportivii: Rică Răducanu, Florin Prunea, Helmut Duckadam și Florentin Petre.
M-am bucurat de prezența sportivilor de aur: Rică Răducanu, Florin Prunea, Helmut Duckadam, Florentin Petre precum și a jurnalistului sportiv Decebal Rădulescu.”
Pe lângă bucuria cumpărăturilor și a ofertelor de astăzi, câmpulungenii s-au bucurat și de un concert susținut de Yuka și Antonia.
mall Câmpulung
Elena Lasconi a subliniat faptul că acest mall este și o sursă de venit la bugetul local, peste 700 de mii de lei vor intra pe an din taxe și impozite.
Cel mai mult mi-a plăcut reacția câmpulungenilor la deschiderea magazinelor. Curiozitatea, bucuria, nerăbdarea…
Această investiție nu este doar un centru comercial unde câmpulungenii își pot petrece timpul. Este o sursă de venit la bugetul local. Practic, din acest moment vor intra în bugetul local peste 700 de mii de lei din taxe și impozite pe an. Asta înseamnă cam 6000 de metri liniari de trotuare.
E de bine!”, a mai adăugat primarul Elena Lasconi. 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung

Ultimele articole