anchetaonline.ro

Al doilea McDonald’s din Pitești. Ce a decis Comisia de circulație!

de | 30.03.2023 18:04 | Știri, Economic, Județean, Lifestyle, Pitești

Cum un al doilea restaurant McDonald’s, cu parcare aferentă, va fi construit în Pitești, în zona de Nord, cei de la Dedeman au solicitat de la autoritățile locale precizări cu privire la eventualele modificări ce vor apărea în trafic astfel încât să se preîntâmpine formarea de cozi și blocaje în trafic. Astăzi, în cadrul Comisiei de circulație, s-au propus mai multe soluții.

Zona de Nord a Piteștiului începe să se dezvolte, existând mai multe firme mari interesate să-și deschidă puncte de lucru. De exemplu, în zonă urmează să fie construit un McDonald’s, cu parcare aferentă. Urmare a apariției unui viitor restaurant cei de la Dedeman au solicitat de la autoritățile locale precizări cu privire la eventualele modificări ce vor apărea în trafic, tocmai pentru a se preîntâmpina apariția blocajelor în trafic. Astăzi, în cadrul Comisia de circulație, s-au discutat mai multe soluții, una dintre ele vizând montarea unui semn de circulație de oprire interzisă, însă concret lucrurile vor fi tranșate în perioada următoare.

Foot descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vizită a reprezentanților Ambasadei Statelor Unite ale Americii, la Primăria Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: